• 15-24 personer:
    399,- DKK
    Pris per person
  • 25-44 personer:
    389,- DKK
    Pris per person
  • 45-? personer:
    379,- DKK
    Pris per person

tapas 1

  • FORRET TAPAS-TALLERKEN
    Pastasnegle (frisk pasta rullet med hytteost, røget laks og purløg
    Yakatorispyd (soyamarineret kylling)
    Tomat fyldt med mynthetziki
    Pepperdew fyldt med flødeost
    Bruchetta med oliven og soltørrede tomater

    HOVEDRET PÅ BUFFET
    Kalvefilet saltimbocca
    Lasagneruller
    Rejespyd marineret med sweet/hot chili
    Tørret røget skinke serveret med asparges
    Cocktailtomater bagt med ost og frisk rosmarin
    Skiver af røget krondyr med tzatziki
    Pasta i basilikumspesto
    Tynde skiver af brød gratineret med ost og rullet med grønt
    Grøn salat
    Bruchetta med tomatpesto
    Brød, olie og smør

    DESSERT TAPAS-TALLERKEN
    Udvalg af petit au four
    Syltede lækkerier
    Frisk frugt