VORES TAPAS BUFFET

  • 5-14 personer:
    469,- DKK
    Pris per person
  • 15-24 personer:
    459,- DKK
    Pris per person
  • 25-44 personer:
    449,- DKK
    Pris per person
  • 45-? personer:
    439,- DKK
    Pris per person

tapas 1

  • FORRET TAPAS-TALLERKEN
    Pastasnegle (frisk pasta rullet med hytteost, røget laks og purløg
    Yakatorispyd (soyamarineret kylling)
    Falafelkugler
    Pepperdew fyldt med flødeost
    Bruchetta med oliven og soltørrede tomater

    HOVEDRET PÅ BUFFET
    Blinis med oliventapanade og kalkunchorizo
    Lasagneruller
    Rejespyd marineret med sweet/hot chili
    Tørret røget skinke serveret med asparges
    Cocktailtomater bagt med ost og frisk rosmarin
    Skiver af røget krondyr med tzatziki
    Pasta i basilikumspesto og parmesan
    Tynde skiver af brød gratineret med ost og rullet med grønt
    Grøn salat
    Bruchetta med tomatpesto
    Brød, olie og smør

    DESSERT TAPAS-TALLERKEN
    Udvalg af petit au four
    Syltede lækkerier
    Frisk frugt

  • 5-14 personer:
    425,- DKK
    Pris per person
  • 15-24 personer:
    415,- DKK
    Pris per person
  • 25-44 personer:
    405,- DKK
    Pris per person
  • 45-? personer:
    395,- DKK
    Pris per person

tapas 2

  • Chilimarinerede kæmperejer
    Mini fûets og chorizo (små sydeuropæiske pølser)
    Tørret skinke med feta anrettet på salat
    Kommenstegt svinmørbrad
    Kylling diable (sennepstegt kylling)
    Pommes rösti med roastbeef og bearnaisedressing
    Tomatsalat med mozzarella
    Pasta i pesto rosso
    Balsamicosyltet løg og oliven i krydderolie
    Friskbagt brød og smør

    Tiramisu med bastogne
    Creme Bruleé med kanel
    Ravost fra Thiese
    Friske bær

  • 5-14 personer:
    415,- DKK
    Pris per person
  • 15-24 personer:
    405,- DKK
    Pris per person
  • 25-44 personer:
    395,- DKK
    Pris per person
  • 45-? personer:
    385,- DKK
    Pris per person

tapas 3

  • Stegte kæmperejer med tomatsalsa
    Kyllingesticks marineret med relish
    Falafelkugler med krydderostecreme
    Spinatpandekage med røget skinke
    Briochebolle med bresaula og basilikumspesto
    Westphalsk skinke med mozzarella anrettet på salat
    Ruller af tortilla med flødeost og bacon
    Grissini med aïolï
    Minitærter med porrer, cheddar og bacon
    Chokomoussé med chokoladestykker
    Ostestænger og druer
    Friskbagt brød og smør
  • 5-14 personer:
    379,- DKK
    Pris per person
  • 15-24 personer:
    369,- DKK
    Pris per person
  • 25-44 personer:
    359,- DKK
    Pris per person
  • 45-? personer:
    349,- DKK
    Pris per person

tapas 4

  • Blinis med rogn, rødløg og creme fraiche og toppet med dild
    Røget laks med æg og snittede grønne asparges
    Pasta i basilikumspesto og parmesan
    Mini mexruller med kød og grønt
    Ruller af tortilla med flødeost og bacon
    Chorizo og fûets – sydeuropæiske minipølser
    Westphalsk skinke med melon og bagte nødder
    Bresaula med soltørrede tomater
    Feta-ost
    Oliven i krydderolie
    Sødt – hjemmebagte petit au fours
    Frugt – udskåret i mundrette stykker
    Friskbagt brød og smør

© Copyright 2021 - amalielundmad.dk ⎥ Created by LokalDesign