HOVEDRETTER
3 retters menu efter eget valg:
Vi tilbyder, at du selv kan komponere den ideelle 3-retters menu. Vælg blandt alle retter i menupunkterne:
Forretter, Hovedretter og Desserter.
Priser er per person.
- Rosastegt kalveinderlår219,- DKKmed krydderurter hertil svampesauté, kartoffelcroquetter og ratatouillé
(tomat, peberfrugt, squash, løg og krydderurter). Friskbagt brød og smør.
- Lammechops279,- DKKStegt med rosmarin og citron dertil små saltbagte kartofler, ristede grøntsager,
tomatsalat med feta, rødvinsskysauce. Friskbagt brød og smør.
- Basilikumsstegt unghanebryst219,- DKKServeret med varm urte/rodfrugte/kartoffelsalat hertil råkostsalat af sæsonens kål
og ristede nødder vendt med mandelvinagrette. Friskbagt brød og smør.
- Øl-braisseret vildsvin219,- DKKServeret med bagt kartoffelmos en cocotte, kålsalat med tørret abrikos, artiskok,
soltørrede tomater og pinjekerner. Friskbagt brød og smør.
- Oksemørbrad279,- DKKStegt med tomatpesto serveret med ristede kartofler, flødeskysauce, sauterede grøntsager
og salat af æbler, selleri, druer og valnødder vendt i citronolie. Hjemmebagt brød og smør.