Starter:
Vesterhavsost – trøffelsalami – oliven – pesto
Forret:
Varmrøget laks med peber serveret med rejer, kold hollandaise på bund af salat hertil ølandsbolle
Mellemret:
Bruschetta med tomat og parmesan, tørret skinke med agurkerelish og blinis med wasabi
Vælg en hovedret:
Hovedret 1:
Steak af oksestriploin serveret med avocado, kartoffel bagt med olie, salt, peber og rosmarin, sauce choron (tomatiseret bearnaise), lun quinoa salat med grønt, edamamebønner samt syltede gulerødder og bredbladet persille
Hovedret 2:
3 slags kylling: Kokosmarineret, krydderstegt og sennepsmarineret kylling serveret med avocado, kartoffel bagt med olie, salt, peber og rosmarin, sauce choron (tomatiseret bearnaise), lun quinoa salat med grønt, edamamebønner samt syltede gulerødder og bredbladet persille
Dessert:
Citrontærte med brændt marengs på citron creme fraiche anrettet med sauce af granatæble og kanel crumble
Pris for 3 retter: 399,- kr. (Forret-Hovedret-dessert)
Pris for 5 retter: 499,- kr.